Over ons

Wat doet Muziekschool Vijfheerenlanden

Muziekschool Vijfheerenlanden brengt mensen die beter willen worden in muziek maken in contact met gediplomeerde muziekdocenten. Deze docenten bieden instrumentale en vocale lessen aan, in privé- en in groepsverband. Als leerling ben je dus direct klant van de docent, terwijl de muziekschool voor de benodigde faciliteiten en ondersteuning zorgt.

De docent die lesgeeft in jouw instrument kan je meer vertellen over zijn of haar eigen lesaanbod en tarieven. Zo nodig kun je ook advies krijgen over de aanschaf en huur van instrumenten.

Ook je lestijd wordt vastgesteld in overleg met de docent. Dit zal niet eerder zijn dan 14.30, en uiterlijk 22.00. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de leeftijd van de leerling.

Tarieven

Wil je een vraag stellen over de tarieven van een instrument? Stuur dan een mail naar info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Je kunt ook een gratis proefles aanvragen en de docent direct alle vragen stellen die je hebt. Vul daarvoor onderstaand formulier in.

Voor de gezinnen met een beperkt budget is er bovendien financiering mogelijk via Stichting Leergeld Vianen en het jeugdcultuurfonds.

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?

Scroll to Top