Zang

Wat ga je leren?

Bij onze zanglessen staat er één ding centraal, en dat is plezier hebben in het zingen van de muziek die jij graag wilt zingen. Of het nu Rock, Jazz, Pop of Musical is, het maakt niet uit!

Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over techniek, samenspel, ritme, melodie, harmonie en voor wie wil zelfs microfoontechniek.

Met andere woorden, de lessen zijn geheel op jou gericht!

Docent

Tessa van Breugel

Wat leuk dat je erover zit te denken om op zangles te gaan!

Tijdens mijn lessen begeleid ik je bij de nummers die jij graag zingt. Zo ontdekken we samen wat je in huis hebt en werken we aan je zang- en stemtechniek zodat jij op je best klinkt.

Elke les begint met een paar techniek-oefeningen en daarna gaan we dit toepassen op de nummers die jij wilt zingen. Ik help je wanneer nodig bij het kiezen van nummers en begeleid je in de lessen op de piano. Wil je je eigen songs gaan schrijven, dan kan dat natuurlijk ook!

Ik heb een conservatorium achtergrond en wil met mijn ervaring en enthousiasme jou het beste uit je stem laten halen. Zelf heb ik in diverse bands gespeeld en verschillende podia in Nederland beklommen, zoals Paradiso, de Melkweg en TivoliVredenburg.

Het mooiste aan zangles geven vind ik de groei en het toenemende zelfvertrouwen dat ik bij mijn leerlingen zie. Ik nodig je graag uit voor een gratis proefles, dan kunnen we kennismaken en kan ik je al een paar eerste tips meegeven. Of je nou jong, oud of een onder-de-douche-zanger bent, ik ga graag met je aan de slag.

Les op maat

Wij zijn erop gericht om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je stembanden aan het werk te zetten?

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?

Scroll to Top