Drums

Wat ga je leren?

Bij onze drumlessen staat het spelen van de muziek die jij graag wilt spelen centraal. Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over techniek, ritme, samenspel, sound en natuurlijk snelle en vette fills!

Voor wie wil komen ook kleine trom en notenschrift voorbij. Met andere woorden, de lessen zijn geheel op jou gericht!

Docent

WhatsApp Image 2021-05-22 at 22.12.27

Jesper van der Meer

Jesper van der Meer is een drummer en docent uit Utrecht. Als drummer is Jesper actief in verschillende projecten en bands, waaronder Deux Mille. Ook speelt hij met enige regelmaat in theater- en musicalproducties.

Jesper studeerde in 2021 af aan het conservatorium van Utrecht in de richting drums jazz/pop en volgt momenteel een masterstudie aan ditzelfde conservatorium.

“In mijn lessen leer ik je alles over verschillende muziekstijlen, het spelen als drummer in een band en het creëren van creatieve partijen en grooves. Ook is er binnen de les veel aandacht voor samenspel en het meespelen met muziek. Met plezier en een persoonlijke aanpak help ik je het instrument te leren bespelen.”

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je me ook bereiken op:  0625438651

Cas Heim

Cas Heim is net afgestudeerd voor de bachelor Drums (Jazz/Pop) en volgt momenteel de Masterof Music aan het Utrechts Conservatorium.

 Drummen is al van jongs af aan zijn grote passie en hij heeft vanaf zijn 7e jaar drumlessen gevolgd.  Naast het drummen ziet Cas zichzelf als brede muzikant. Hij schrijft veel eigen muziek en is ook actief als zanger/drummer in een band die hij zelf heeft opgericht: D’ORANGE.Hij geniet ervan om ook gitaar en piano te spelen en is daarom ook graag actief als bandcoach bij muziekschool Vijfheerenlanden.

“In de lessen wil ik alle facetten van het drummen voorbij laten komen, uiteraard ook gericht op de wensen van de leerling maar wil ik daarnaast ook het complete plaatje van de muziek meegeven aan de leerlingen. Op deze manier leren ze breder te kijken dan puur alleen het drumstel en krijgen ze tijdens het drummen een betere overview van de  andere instrumenten en partijen in de nummers die ze spelen.”

 

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je me ook bereiken op:  0620996066

Les op maat

Wij zijn er om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je handen en voeten aan het werk te zetten?

Vraag een proefles aan