Algemene Muzikale Vorming

De cursus AMV gaat twee keer per jaar van start, na de herfstvakantie en rond maart.

Vragen en inschrijvingen mogen worden gemaild naar Tessavanbreugel01@gmail.com

Wat ga je leren?

Doordat de groep kinderen klein is, is er genoeg individuele aandacht voor elk kind. Dat de lessen in groepsverband zijn heeft als voordeel dat kinderen het plezier ervaren van samen muziek maken. Er wordt oa gewerkt met boomwhackers, blokfluiten, zang, bewegen en kleine instrumentjes. Daarnaast zijn er instrument-bezoeken, om te ontdekken bij welk instrument de interesse van het kind ligt. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. De kosten van de cursus zijn 10,95 per les, bestaat uit 15 lessen en wordt aan het begin van de cursus gefactureerd. De cursus gaat van start indien er meer dan 4 kinderen zich hebben aangemeld. Ik kijk ernaar uit om samen muziek te gaan maken!

Is jouw kind klaar om op muzikale ontdekkingsreis te gaan? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar tessavanbreugel01@gmail.com

Docent

Tessa van Breugel

Naast de cursus AMV geeft Tessa van Breugel de zanglessen op de muziekschool en diverse workshops op scholen. Tijdens de AMV lessen leert ze de kinderen op speelse wijze de beginselen van het maken van muziek. Door middel van gastlessen komen de kinderen in aanraking met de verschillende instrumenten die de muziekschool te bieden heeft.

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?

Scroll to Top