Algemene Muzikale Vorming

Op woensdag 30 maart gaat er weer een nieuwe cursus AMV lessen van start!

Vragen en inschrijvingen mogen worden gemaild naar Tessavanbreugel01@gmail.com

Wat ga je leren?

Je wilt heel erg graag muziek maken, maar welk instrument past er nu het beste bij jou? De lessen Algemene Muzikale Vorming zijn perfect voor kinderen die zich eerst breed willen oriënteren, vóórdat ze voor een specifiek instrument kiezen. 

Tessa van Breugel

Naast de cursus AMV geeft Tessa van Breugel de zanglessen op de muziekschool en diverse workshops op scholen. Tijdens de AMV lessen leert ze de kinderen op speelse wijze de beginselen van het maken van muziek. Door middel van gastlessen komen de kinderen in aanraking met de verschillende instrumenten die de muziekschool te bieden heeft.

Les op maat

Door de kleine groep kinderen is er genoeg individuele aandacht voor elk kind. Dat de lessen in groepsverband zijn heeft verder als voordeel dat kinderen het plezier ervaren van samen muziek maken. De lessen zijn bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 9 jaar. De cursus gaat in oktober van start indien er meer dan 4 kinderen zijn aangemeld.

Is jouw kind klaar om op muzikale ontdekkingsreis te gaan? Vul dan onderstaand formulier in.
Voor vragen kan er gemaild worden naar tessavanbreugel01@gmail.com

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?