Viool

Wat ga je leren?

Bij onze vioollessen staat één ding centraal, en dat is het op maat maken van de vioolles op jouw wensen: Wat je wilt leren, het tempo waarop we de stof behandelen, en vooral het plezier hebben in het vioolspel.

De viool is een veelzijdig instrument, en bij uitstek hét instrument voor mensen die het leuk vinden om met anderen samen muziek te maken. Wist je dat een symfonie orkest wel 30 violen telt?

 

Bovendien kom je de viool niet alleen bij klassieke muziek tegen. Ook bij folk, klezmer, zigeuner en vele stromingen in de popmuziek is de viool een veelgebruikt instrument

Docent

Martin de Winter

Martin heeft naast 25 jaar leservaring ook veel professionele orkestervaring. Daarom is hij niet alleen een vakkundig en geduldig docent voor beginners, maar ook zeer bekwaam als docent voor de meer gevorderde vioolspeler die meer uitdaging zoekt.

Ook is er de mogelijkheid om als ensemble les te volgen bij Martin. Jaarlijks worden er diverse samenspel momenten georganiseerd die toegankelijk zijn voor alle leerlingen.

Je kunt ook direct contact met Martin opnemen via 06 21820869.

Les op maat

Wij zijn erop gericht om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je ziel en zaligheid in de viool te leggen?

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?

Scroll to Top