Blaasinstrumenten

Nu vanaf maart 2022

Bij Muziekschool Vijfheerenlanden gaat na de voorjaarsvakantie, vanaf 8 maart, een blokfluitcursus voor kinderen van start. De cursus bestaat uit 12 lessen van een half uur en is bedoeld voor kinderen uit groep 4 t/m 8. De lessen worden gegeven op dinsdagen van 16:50 tot 17:20 uur in het Oosterlicht College te Vianen. In de cursus leren de kinderen d.m.v. het blokfluit spelen de beginselen van het muziek maken en het notenschrift lezen.

Voor meer informatie: docente Marilou Krouwel, 06-44856941, m.krouwel@casema.nl.

Wat ga je leren?

Saxofoon, dwarsfluit, blokfluit, klarinet of hoorn, er is genoeg te kiezen! Tijdens de les staat één ding centraal, en dat is plezier hebben in het spelen van de stijl muziek die jij graag wilt spelen.

Of het nou Klassiek, Pop, Jazz of Funk is, het maakt niet uit! De basis waarmee we beginnen is de techniek om op de juiste manier te leren blazen, en daarmee een mooie toon te creëren.

Aanvullend hierop geven wij je tips en uitleg over samenspel, ritme, melodie en harmonie.

 Je kunt kiezen uit: Dwarsfluit, Blokfluit, Saxofoon, Klarinet, Hoorn, Trompet, Cornet, Bugel of Trombone

Les op maat

Wij zijn er om jou te helpen bij het bewandelen van jouw weg om een creatieve en ervaren muzikant te worden.

De lessen zijn intensief en worden 1 op 1 gegeven, zodat jij alle aandacht krijgt die je verdient. Op deze manier boek je een veel betere vooruitgang in jouw muzikale ontwikkeling.

Heb je nu al helemaal zin om je in de wereld van een blaasinstrument te duiken?

Vraag een proefles aan

Voor een gratis proefles kun je een mail sturen aan info@muziekschoolvijfheerenlanden.nl. Geef hierbij je gegevens en geef aan welke les je zou willen volgen?